Història

El 1998, després de cinc anys de societat en un altre centre, neix IMPULS, amb un gran esforç familiar, vam crear el centre Fitness privat de la província, amb 1.500 mts. ,format el 1999 i amb ganes de cobrir les necessitats esportives de la ciutat, ens vam iniciar en el sector del Fitness i Activitats dirigides; aeròbic, steps, body pump, esquaix … Com a novetat fem un major èmfasi en la secció del Cardiovascular i la Salut física, amb les millors màquines del moment; cintes, steps, bicicletes …

Als dos anys introduïm una nova i innovadora activitat, l’espininng; classes de bicicleta en què tots segueixen el ritme que posa el monitor.
En l’actualitat a disposem de més de 50 un.
Un any més tard apareixen unes noves màquines cardiovasculars, les el·líptiques, que beneficien el treball de les cames sense perjudicar els genolls i adquirim 5 un.

Ja en el quart any, ens vam iniciar en el món de les activitats aquàtiques amb una piscina de 12×10 metres i 1,20 de profunditat, a 30 graus de temperatura, amb ella obrim un nou sector en el mercat, la tercera edat, que a causa a la flotació i els beneficis de l’aigua van quedar encantades amb les classes dirigides que impartíem, sempre per fisioterapeutes.
També vam entrar en el món dels nens, ja que amb la natació de tots és sabuda la importància del saber caminar i nedar. Aprofitant vam començar amb el aquaaeróbic.

En aquells dies ens movíem sobre uns 1.100 socis aproximadament.

El 2005 emprenem una nova aventura, construint un nou centre de 500 mts. Centre Wellness “benestar” amb la clara intenció d’introduir-nos en una nova classe de mercat, molt dedicat a la salut i benestar però menys al físic.

La gran acceptació va fer que el primer any aconseguíssim 300 socis.

Per la nostra banda, sempre apostem per personal altament qualificat, dedicant molt de temps en formació pròpia i continuos cursos i reciclatges. Movent-nos amb un monitor cada 80-90 persones, de manera que gairebé frega l’atenció personal.

El 2008 emprenem per enèsima vegada unes obres, creant dues plantes més de 150m2 cadascuna i una gran ampliació en els vestidors.

El 2011 tornem a adentrar-nos en una nova aventura; la Boxa.

Com veureu som una empresa inquieta i amb ganes de treballar, si ets com nosaltres no ho dubtis i apunta’t.

Amb aquest petit resum de la història de IMPULS SPORT només volem donar a entendre que ha estat una empresa amb caràcter innovador i no conformista que ha lluitat per aportar totes les novetats del sector i així ser líder a la zona.

En definitiva un club on la teva salut i el teu benestar és la nostra màxima preocupació.