TOT EL QUE ET PODEM
OFERIR

descarga

BODY ATTACK

ENTRENAMENT INSPIRAT EN MOVIMENTS D’ALTRES ESPORTS QUE MILLORA LA RESISTÈNCIA CARDIOVASCULAR , LA FORÇA I LA RESISTÈNCIA MUSCULAR. ÉS UNA CLASSE INTENSA D’ENTRENAMENR D’INTERVALS QUE COMBINA MOVIMENTS AÈROBICS ATLÈTICS AMB EXERCICIS DE FORÇA I ESTABILITZACIÓ POSTURAL
bodyatack

CXWORX

POSA A PROVA LA FORÇA DEL CORE I TONIFICA ABDOMINALS, ESQUENA I GLUTIS.
bodybalance

FORMA

ÉS LA NOVA CLASSE DE CROSSTRAINING QUE COMBINA EL TREBALL CARDIOVASCULAR, DE FORÇA I DEL CORE PER ACONSEGUIR UNA GRAN SESSIÓ D’ENTRENAMENT. AIXÍ REALITZES 3 ENTRENAMENT EN 1, PERQUE HA SIGUT DISSENYAT ESPECÍFICAMENT PER A PERSONES ACTIVES I OCUPADES.
ciclo

CICLO

ÉS UNA CLASSE DE CICLISME INDOOR EN LA QUE ELS ALUMNES PEDALEGEN AL RITME DE LA MÚSICA. ELS INSTRUCTPORS GUIEN AL “PELOTÓN” A TRAVÉS DE COLINES, EXPLANADES, PICS I CONTRARELLOTGES. ELS PARTICIPANTS SUEN, CREMEN CALORÍES I ALLIBEREN ENDORFINES.
bodycombat

BODY COMBAT

ÉS UN PROGRAMA D’ENTRENAMENT CADIOVASCULAR INSPIRAT EN LES ARTS MARCIALS. COREOGRAFIAT EN UNA BASE DE BONA MÚSICA, ELS PARTICIPANTS REALITZEN COPS, PUNYADES I PATADES CREMANT CALORÍES I ACONSEGUINT UNA MAJOR RESISTÈNCIA CARDIOVASCULAR.
bodypump

BODY PUMP

ÉS LA CLASSE ORIGINAL AMB BARRA I DISCS QUE ENFORTEIX I TONIFICA TOT EL COS.
EN UNA SESSIÓ DE BP TREBALLES ELS PRINCIPALS GRUPS MUSCULARS UTILITZANT ELS MILLORS EXERCICIS DE LA SALA FITNESS COM, PER EXEMPLE, SQUATS, PRESSES, ELEVACIONS I CURLS.
HIT

TABATA

UTILITZANT UNA BARRA, DISCS I EL TEU PROPI PES CORPORAL, HIT ÉS UN INTENS ENTRENAMENT EN EQUIP DE 30  MINUTS QUE FARÀ TREBALLAR ELS MÚSCULS PRINCIPALS DEL TEU COS I PORTARÀ LA TEVA FORÇA A NOUS NIVELLS.

ESTÀ BASAT EN LA PLIOMETRÍA, QUE OFEREIX RESULTATS RÀPIDS.  COMBINANT ELS PRINCIPIS DE LA PLIOMETRÍA I L’ENTRENAMENT DE POTÈNCIA I AGILITAT, ACONSEGUEIXES UN COS FORT, ÀGIL I RÀPID.

ÉS UN ENTRENAMENT CARDIO D’ALT IMPACTE DIFERENT A QUALSEVOL ALTRE QUE HAGIS PROVAT. DISENYAT PER CREMAR GREIXOS I MILLORAR RÀPIDAMENT LA TEVA CAPACITAT ATLÈTICA.

EQUIPAMENT CARDIOVASCULAR

Segons l’American College of Sports Medicine, el cardio o exercici cardiovascular, és una activitat que augmenta la freqüència cardíaca i la respiració mitjançant l’ús de grans grups musculars de forma repetitiva i rítmica. L’etimologia de la paraula “card” o “cor”, ens dona una pista de per què aquest tipus d’exercici és tan important. Al proporcionar entrenament que reta progressivament la teva red de suport vital intern, el cardio pot millorar tant la funció com el desenvolupament del teu cor, pulmons i del sistema circulatori a més de fer-te més resistent als agents exteriors (sistema immunològic) i donar-te més resistència física i més seguretat personal.

El nostre centre amb més de 20 estacions (cintes, el·líptiques, steps, bicicletes de diferents tipus….) de treball d’última generació i unes magnífiques vistes exteriors et sentiràs com si fossis pel carrer amb  la seguretat de fer-ho baix sostre, sempre supervisat pel nostre equip de professionals qualificats.

Les raons per les quals fem cardio són;

  • Per a cremar caloríes i perdre pes.
  • Per enfortir el cor i que aquest no tingui que esforçar-se tant per a distribuir la sang.
  • Per incrementar la capacitat pulmonar.
  • Per reduir el risc de pressió alta, diabetes, atacs al cor y colesterol alt.
  • Per millorar la son.
  • Per reduir l’ estrés.

ENTRENADOR PERSONAL

Els beneficis de tenir els serveis d’un entrenador personal ofereix moltes ventatges davant de la forma tradicional de fer exercicis, ja sigui al gimnàs, durants una classe grupal o per conte propi. Això es deu a que un entrenador personal està capacitat per evaluar, prescriure i desenvolupar plans d’entrenament físic totalment personalitzats de manera sistemàtica, ordenada i segura depenent dels objectius i necessitats de cada client.

Entre les principals ventatges que ofereix aquest tipus de servei estàn:

– El temps i esforç per aconseguir obtectius i metes reals, en esport, rendiment, salut o estètica corporal és més curt si es compara amb el mètodes tradicionals, ja que s’aprofita al màxim el temps invertit en l’entrenament.

– La motivació està present durant le sessions dels exercicis on l’entrenador estimula al client a seguir endavant en cada sessió, està constatnment animant a complir amb el plà d’entrenament i el felicita per aconseguir metes a les que abans no podía arribar.

– L’entrenador personal evita situacions que poden provocar que el client es lesioni perque ho està supervisant continuament an quant a la tècnica de execució de cada exercici.

– Està més pendent al estancament, molt usual en persones que tenen bastant de temps per a fer exercici i no veuen resultats com al inici. Per a això, l’entrenador indica detalladament la intensitat, volum, temps de recuperació i càrregues per a fer ajustaments als plans i que el client sempre estigui millorant en diferents aptituds físiques com la força, resistència muscular, flexibilitat, agilitat o coordinació.

– Etc…

L’entrenament personal és una inversió en salut i benestar de futur. Dues vegades a la setmana és suficient per a començar a sentir i veure els resultats.

Els entrenadors personals busquen solucions, t’aconsellen i  asessoren de forma personalitzada sobre nutrició i esport, a l’ hora de perdre pes, augmentar la massa muscular, tonificar, guanyar força i potència, millorar resistència cardiovascular, etc… a una sala especiíca per aquests serveis.

Per començar es realitza una evaluació en profunditat de la condició personal , física i de salut, de cada client per elaborar un programa personalitzat d’entrenament sons els seus objectius.

És el primer gimnàs de la comarca en disposar tant d’espai com de maquinària així com de personal titulat per al entrenament personal.

images

Grappling

Aquest mètode de lluita basa en técniques d’agarre, estrangulació y luxació de les extremitats de l’adversari.
Utilitzada en diverses arts marcials (judo, lluita lliure, jiu-jitsu. etc.), és utilitzat amb molta freqüència també en esports de sumissió, on els combats és poden donar per finalitzats sense necessitat de cops de gravetat. La sumissió ve a ser la rendició.
boxeo3

Boxa

Esport de contacte en el que el seu mètode d’atac-defensa són els braços (punys) amb el qual s’adquireix disciplina, rapidesa, força, reflexes i resistència cardiovascular.
Kickboxen

Kick boxing

És un esport de combat on totes les extremitats són armes d’atac-defensa i es practica la flexibilitat, a part de totes les demés qualitats físiques.
mma

MMA

Mescla de cops de boxa, patades de kick, agarres i luxacions de judo on una vegada al terra l’adversari, damunt, sol acabar el combat.
defensa personal

Defensa personal

Luxacions e inmovilitzacions per bloquejar al adversari.

MUSCULACIÓ

Sala de musculació i fitness equipada amb maquinària MATRIX, estudiada biomecànicament per a que els teus exercicis de salut, tant de tonificació com musculació, siguin el més correctes possibles i s’executin amb facilitat per a un màxim profit del treball.

La sala està diferenciada en dues parts; una amb maquinària i l’altra amb pes lliure, amb un petit espai per fer exercicis de potència o crossfit.

Sempre atesos i dirigits per monitors qualificats baix la supervisió de Carlos Viladevall ( Màster en Fitness i Culturisme i Entrenaments personals)